100.Yıl Gazi İlkokulu
100.Yıl Mahallesi Cem Caddesi 1203 Sokak No 51 MERKEZ / AĞRI

VİZYON

Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun planlı çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımından kendini geliştirmiş, etkili ve nitelikli, özgür düşünebilen bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Mutlu, özgüvenli, başarılı, sağlıklı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişimi önemseyen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu alan, ulusal kültürünü özümsemiş, Atatürk ilke ve devrimlerini içselleştirmiş aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Normal Öğretim

SABAH 08:30 İLE 11:55 ÖĞLEN 13:00 İLE 14:35

doğal gaz

AĞRI/MERKEZ

Sportif Etkinlikler

Her yıl düzenlenen sınıflar arası Yakan Top ve Futbol Turnuvalarımız vardır. Bunun yanında öğretmenlerimiz sınıf bazında birçok sportif etkinlik yapmaktadırlar.

Bilimsel Etkinlikler

Kodla Ağrı Okul Projemiz Kodla Ağrı Projesi kapsamında 100.Yıl Gazi İlkokulu da yerini almıştır.

Proje Çalışmaları

Dinamik genç kadromuz okul içinde ve dışında faaliyetlerini sürdürmektedir. Canlar Okuyor Fidanlar Hayat Buluyor, Fidan Dikme Projesi, Kodla Ağrı Projesi, Okulu Güzelleştirme Projesi vb.